kujni
komodi
spalni
garnituri

Mebel jumis proizvodstvo na mebel

МЕБЕЛ ЈУМИС со седиште во Кочани е фирма основана во 1992 година. Најпрвин се занимава со трговија на мебел од домашни и странски производители. Во 2005 година започнува со сопствено производство на тапациран мебел и рамни површини.

 

Дејноста на компанијата опфаќа ДИЗАЈН, ПРОЕКТИРАЊЕ, ПРОИЗВОДСТВО. Главни категории: МЕБЕЛ, ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ.

mebel jumis vnatresno ureduvanje

Отворивме нов производствен погон

28 Сеп 2011

Постигнавме договор за извоз во Р.Турција

03 Сеп 2012

Spalni kujni garnituri komodi

  • navslider-image1
  • navslider-image2
  • navslider-image3
  • navslider-image4

Кујни спални гарнитури комоди

Тимот на Мебел Јумис се вистински професионалци и секогаш пријателски настроени. Постојано добивавме предлози за тоа како на најдобар начин да го уредиme нашиот простор.

 

Не мислевме дека реновирањето на нашиот стан ке биде толку лесно, но тимот на Мебел Јумис навистина го докажаа тоа.

Jumis Mebel Makedonija

Бел камен 30. 2300 Кочани, Република Македонија

Тел: +389 33 297 250   |   Факс: +389 33 297 350

email:   jumismebel@yahoo.com

www.mebeljumis.com.mk

URL Daten http://www.druckerverwaltung.de